Om mig

Jag bor med min familj, man, två tonårsbarn som hjälper mig att uppdatera min Spotify lista och två katter som lindat mig runt lillfingret och gärna tar emot godsaker. Jag stiger gärna upp tidigt på morgonen, sätter mig och njuter av stillheten och hör sakta hur huset sakta vaknar till liv. Älskar tempot i stan, men ännu mer att komma hem till lugnet på landet. Kladdkaka och långa promenader, spa och att gå på utbildningar ger mig energi. Jag samlade på vackra bilder långt innan jag började fotografera, bilder som bara genom att vara fick mig att må bra. Det behöver inte alltid handla om vad det är, utan färg eller form, något som skapar en helhet av positiv energi, glädje och romantik. Den känslan eftersträvar jag nu i mina bilder.

Att arbetat med människor har jag alltid gjort och kreativ har jag alltid varit, men fotograferat har jag bara gjort de sista tio åren. Jag köpte mig snabbt ett makroobjektiv och dök ner i blommor, blad och vattendroppar. Kunde sitta hur länge som helst för att få den "perfekta bilden" på en droppe. Det var som att smita undan från verkligheten en liten stund, en form av meditation. Efter en tid började jag fotografera mina barn (ännu mer), katterna och så fick jag frågan att fotografera vänner och bekantas barn/familjer. Jag var fast! Strax därpå gick jag ena webbkursen efter den andra. Workshops med bland annat Emelie Ohlsson och Juliana Wiklund , som följdes av en privatkurs med Benny Ottosson. Detta ger mig en god grund att stå på.

Min största tillgång i livet enligt mig själv skulle nog vara min förmåga att se möjligheter. Jag ser sällan hinder och jag är lyhörd för vad människor signaler. Att känna spänningen i luften, nerver, skratt och kärlek blandas i en härlig harmoni under bröllopsdagen. Att jag får vara en del av allt detta är helt fantastiskt. Stress, prestation och fokus på rätta stället. Det ställs höga krav och uppmärksamheten måste vara på topp. Jag njuter! 

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller vill boka en fotografering. / Malin

 

 

 
Fröken Foto Varberg Mark Kungsbacka.jpg