Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Mirakel finns...

Hyssna gamla, en riktigt gammal och vacker stenkyrka från 1100 talet. Där gifte sig Pär och Lisa juli 2016. En fantastisk plats, men är den lika fantastisk i regn? Det var inte frågan om det skulle regna denna dagen, utan hur mycket! Hela veckan hade vi koll och ja, det såg inte ut att ändra sig... Men mirakulöst på morgonen såg det ljusare ut och det kom endast några få droppar. Det blev en fantastisk dag, fylld av värme, kärlek, skratt och några glädjetårar. 

 
 
 
 
 
 

Pär och Lisa, jag önskar er all lycka!

kram kram Malin