Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Ny design, ny energi

Igår kände jag våren komma! Solen värmde och fåglarna kvittrade. Detta betyder ny energi och med ny energi kommer också många nya tankar. Nu flyttar jag min hemsida till Squarespace.com som har helt grymma mallar och en design som jag verkligen gillar. 

 

 

Min gamla blogg stänger jag nu och istället kommer det vara nyheter här på sidan. Vad är skillnaden kanske ni undrar? Ja, tanken är att det kommer blandas korta och långa inlägg, snabba erbjudanden och utmaningar...kort och gott en uppdaterad blogg. 

 

 

 

Kram kram Malin