Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Med smak av jul...

Ibland är jag bara sugen på något. Eftersom jag älskar mixen av lite syrligt och sött så är denna milkshake perfekt.

Med smak av jul

3 dricksglas

1 dl frysta lingon

3,5 dl vanilj yoghurt

1 litet paket vaniljglass (250g / ½ liter)

4 pepparkakor 

Lägg alla ingredienserna i en bunke. Låt stå någon minut och värma sig lite. Tänd några ljus, förbered med filtar på en mysig plats. Tillbaka till köket, mixa, häll upp i glas och dela en pepparkaka i varje grovt. Blanda runt. Sista pepparkakan fördelar du lika på de tre glasen så det blir snyggt uppe på. Servera direkt. Sätt dig tillrätta, ta ett djupt andetag... slappna av. Smaka och njut!

 

Ha en riktigt fin kväll.

kram kram Malin