Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Nyhetsbrev...

Nu var det länge sedan, både länge sedan ett blogginlägg kom och sedan jag skrev nyhetsbrev. Jag har nu funnit mig själv i den formen nu och kommer släppa ett nyhetsbrev varannan månad med start 31/12-16. Det kommer handla om bröllop till 98% och förhoppningsvis upplever ni en hel del inspiration. 

Inte nog med det! Nätverket jag varit med och startat, Bröllop i fokus kommer börja med nyhetsbrev i lite större skala än min. Där kommer finnas event och annat som kan vara värt att vara med på, så skriv in dig på det nyhetsbrevet också. Klicka på bilden och kom till sidan.

 

 

Vintern är här och julen närmar sig.... mysigt tycker jag. Ha en fortsatt fin kväll.

kram kram Malin