Ljus + Fest...

 

Jag tycker det är sååå mysigt nu när det börjar bli mörkt och man tar fram fler levande ljus  och sätter på brasan. För mig är det en tid då jag varvar ner, stannar upp och reflekterar ... men den tiden börjar inte riktigt än. Först skall jag gå på Ljusfest i Morup. En nyfunnen vän, Britten som har Kronmakaren och gör helt fantastiska huvudbonader, är med och ordnar ljusfest varje år i Morup. Jag har lovat att komma förbi med kameran och börjar i ärlighetens namn bli lite nervös. Då jag fotograferar i vanliga fall är det alltid fullt av ljus, dagtid! Nu kommer det vara bäcksvart ute och det är helt klart en stor utmaning jag har gett mig in på, men efter som jag älskar både Ljus och Fest så känns det helt självklart att ge det en chans! 

 

Ses kanske där!

kram Malin

 

 

Malin Richardsson1 Comment