Nytt på kontoret...

 

Två ingångar finns det i vårt hus, en är numera till Fröken Foto och ibland är det bara inte så lätt att veta hur man vill ha det. Så har det varit på mitt kontor, jag fixar och ändrar, ändrar igen och har inte riktigt känt mig nöjd med ändringarna. Litet fönster i norrläge... äh, bara inte så lätt. Nu äntligen börjar det ta form och det börjar bli väldigt mycket Fröken Foto  :)

Ellos och jag har blivit lite kompisar när det kommer till inredning *ler* En jättesnygg vas köpte jag. Den var visserligen lite större än jag trott och det var lite svårt att finns något som passar att ha i den som samtidigt står sig ett tag. Så jag slängde ut frågan på ig i veckan och sen bar det av till blomaffären. Ibland får man också gilla läget med vad de har hemma, men jag blev nöjd!

Nu blev det genast mycket mysigare att jobba.

 

Så är ju levande ljus ett måste nu i mörkret. Ljusstakar från Ellos... love them! Fin helg till er

kram kram Malin

Malin Richardsson1 Comment