Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Bröllop i Särö...

 

Vackra Särö, sommar 2016. Tobias och Hannas dag var ljum, svag vind och molnigt... alltså helt perfekt ur en bröllopsfotografs perspektiv *ler*.

De åkte upp till Hotellets tak, hon undrade varför han hade dataväskan med sig då de skulle ut på restaurang. Han var nervös... och det var där uppe frågan kom. "Vill du gifta dig med mig?" Romantiskt, kärleksfullt och med New Yorks ljus i bakgrunden. Det var där han friade till henne. Sommar 2016 gifte de sig i vackra Särö. 

 

 

Jag önskar er all lycka!

kram kram Malin

 

 

Malin RichardssonComment