Fröken Foto
3O9A3894.jpg

Blogg

Bröllopsfotografen Fröken Foto Malin Richardsson bloggar och uppdaterar dig med fototips nyheter Det presenteras både privata saker så som makro bilder och företagsuppdrag . Fröken Foto Varberg Halland Mark Västra Götaland

Kärlek vid första ögonkastet...

Ja, det var faktiskt kärlek vid första ögonkastet när jag kom in hos urmakaren med ett dåligt batteri i klockan. Där står jag och väntar på att få hjälp och ser den i glasmontern. Det var en sån där "måste ha" känsla som faktiskt kommer allt mer sällan nu för tiden, men då kom den. 

När jag väl bestämt mig för att köpa en kom det svåra beslutet ... hur skall den se ut? Bering är så fiffigt att man sätter ihop sin egen ring och det finns många snygga delar att välja på. 

Fin helg till er!

kram kram Malin