Fröken Foto

New Page

Välja Bröllopsfotograf...

 
 

 

Ska jag se in i kameran?  Var skall jag ha mina händer? Ska jag stå här eller bakom? Hur skrattar jag naturligt? *hahaha* nä, det lät inte som jag…  En fotografering kan skapa så många känslor och tankar och man vill både ha bilderna och låta bli att ta dem. Bröllopsbilder är bilder som skall vara en lång tid framöver och det är just därför som valet av bröllopsfotograf är så viktigt.

 

Som fotograf är jag med er hela dagen eller stora delar av den och det är viktigt att ni känner er trygga med den fotograf ni väljer. Att jag verkligen ser er och era önskemål/behov. Jag träffar de flesta bröllopspar ett par gånger före bröllopet och har nära mailkontakt både innan och efter. Med min erfarenhet av bröllop har jag möjlighet att komma med olika idéer på lösningar då ni stöter på nya frågor, som en liten koordinator när sådan inte finns tillgänglig. Jag vill att ni skall få ert bröllop på precis det sätt som ni önskar och har fri support både före, under och efter bröllopet. 

 

Min bildstil är Romantisk / Life Style / Storytelling men självklart älskar jag också den dokumentära delen av dagen. Detta innebär att jag skapar förutsättningar för er att vara er själva, skratta så som bara ni gör tillsammans, se på varandra med kärlek i blicken eller stryka försiktigt vid en kind. Jag vill fånga alla de där små fina saker som ni gör mot varandra utan att tänka på det. Jag vet hur läskigt det kan kännas och hur stel man kan känna sig då någon skall fotografera när man själv står i centrum. Jag guidar er genom bröllopsfotograferingen och när vi kommer till den dagen känner ni mig ganska väl vilket skapar trygghet och det kan bli lättare att känna sig avslappnad. Men bröllopsfotograferingen utgör bara en liten del av er dag och resterande tid finns jag där runt er och dokumenterar stunder och detaljer som ni kan minnas med glädje i resten av era liv. Jag försöker fånga alla små detaljer under er dag och tillsammans skapar det en Story, er Story!