Bröllopsfotograf från Västra Götaland
 

"Vi älskar våra bilder och att välja att satsa på en bra fotograf genom dig Malin är absolut ett av de bästa besluten vi fattade inför vårt bröllop."

-Nazanin

 

Info

Bokning

Genom att skicka ett mejl och berätta vem ni är, var ni gifter er och vilken dag det gäller så får du snart besked på om just din dag är ledig och möjlig att boka. När det är bekräftat att dagen kan bli din betalar du en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet. Beroende på var bröllopet äger rum så kan det tillkomma milersättning. Då betalningen är gjort är er dag säkrad och vi skriver kontrakt med varandra för att minska frågetecken kring bl.a. bildhantering efter bröllopsdagen.

 

Betalning

25% av totalsumman betalas in vid bokningstillfället och resterande summa två veckor före bröllopsdagen.

 

Träffar före bröllopsdagen

Att träffas flera gånger och hålla kontakt via mejl är en stor vinst för hur avslappnade ni kommer känna er på bröllopsdagen. Det finns oftast så mycket känslor att nervositet över fotograferingen inte finns utrymme för. Ni har därför möjligheten att få två förfotograferingar, här kallas de införträff och planeringsträff.

Pre shoot ONE- en bonusträff till de par som bokar mig tidigt och som ger dem en möjlighet att lära känna fotografen långt före bröllopsdagen och som kanske ger bilder till ett "save the date" kort etc.

Pre shoot meeting - en fika där vi går igenom allt kring er bröllopsdag. Allt från tider att hålla, platser, detaljer som händer under dagen mm.  Denna träffen avslutas med en fotografering.

Klicka på play för att se videon

Efter bröllopet

Ett urval av bilderna görs och ni får en vecka efter bröllopsdagen en smygtitt på några bilder. Alla bilderna levereras 6 veckor efter bröllopsdagen, högupplösta redigerade på ett USB minne. Ett möte planeras in och ni är varmt välkomna till mitt kontor för att se närmre på vilken fotobok som passar er.

 

Fotobok

Att minnas tillbaka på er dag om och om igen kan ni göra genom den vackert inbundna fotoboken som ingår i bröllopspaketen. Storleken varierar, men kvallité är hög på alla.

 

Vilka bröllopspaket finns det?

Klicka här och få mer info om priser och vad som ingår.

 

Bestämt dig?

Boka här!

 

Produkter

"Vårt bröllopsalbum är bland det finaste vi har med oss från vår stora dag. Så bra också med de mindre albumen att ge våra föräldrar."

- Nazanin

 

 

 
Bröllopsfotograf+Fröken+Foto+Malin+Richardsson+frokenfoto.se+emballge+usb+fodral+bröllopmadeleine.jpg

Leverans

Vackra bröllopsbilder skall levereras i vackra paket. Utskrifter som utlovas två veckor efter bröllopsdagen skickas i en vacker ask där ni kan spara era minnen. Några veckor senare levereras ert USB minne tillsammans med en bild.

 

 

fotobok Fröken Foto Malin RIchardsson bröllopsfotograf (1)madeleine.jpg

Fotobok

Föredrar du en exklusiv fotobok i linne eller skinn? Fotoböckerna håller hög kvalité och skall vara i många år och ni skall kunna njuta av er bröllopsdag om och om igen.

N08B0328madeleine.jpg

Tavlor

Kanske faller du så som jag gjorde för dessa oerhört vackra och exlusiva trätavlor. Era bröllopsbilder printade på en vacker träskiva som lätt går att hänga på väggen. Skivorna finns i oändligt många olika storlekar och det går att skapa precis den kombination som skulle passa i ert hem.

 

1 bröllop och familje med Fröken Foto Malin Richardsson frokenfoto.se bröllopsfotograf Horred Varberg Kungsbacka Göteborg 34.jpg