Info

Bokning

Genom att skicka ett mejl och berätta vem ni är, var ni gifter er och vilken dag det gäller så får du snart besked på om just din dag är ledig och möjlig att boka. När det är bekräftat att dagen kan bli din betalar du en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet. Beroende på var bröllopet äger rum så kan det tillkomma milersättning. Då betalningen är gjort är er dag säkrad och vi skriver kontrakt med varandra för att minska frågetecken kring bl.a. bildhantering efter bröllopsdagen.

 

Betalning

25% av totalsumman betalas in vid bokningstillfället och resterande summa två veckor före bröllopsdagen.

 

Träffar före bröllopsdagen

Att träffas flera gånger och hålla kontakt via mejl är en stor vinst för hur avslappnade ni kommer känna er på bröllopsdagen. Det finns oftast så mycket känslor att nervositet över fotograferingen inte finns utrymme för. Ni har därför möjligheten att få två förfotograferingar, här kallas de införträff och planeringsträff.

Pre shoot ONE- en bonusträff till de par som bokar mig tidigt och som ger dem en möjlighet att lära känna fotografen långt före bröllopsdagen och som kanske ger bilder till ett "save the date" kort etc.

Pre shoot meeting - en fika där vi går igenom allt kring er bröllopsdag. Allt från tider att hålla, platser, detaljer som händer under dagen mm.  Denna träffen avslutas med en fotografering.

Klicka på play för att se videon

Efter bröllopet

Ett urval av bilderna görs och ni får en vecka efter bröllopsdagen en smygtitt på några bilder. Alla bilderna levereras 6 veckor efter bröllopsdagen, högupplösta redigerade på ett USB minne. Ett möte planeras in och ni är varmt välkomna till mitt kontor för att se närmre på vilken fotobok som passar er.

 

Fotobok

Att minnas tillbaka på er dag om och om igen kan ni göra genom den vackert inbundna fotoboken som ingår i bröllopspaketen. Storleken varierar, men kvallité är hög på alla.

 

Vilka bröllopspaket finns det?

Klicka här och få mer info om priser och vad som ingår.

 

Bestämt dig?

Boka här!