Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson särö.jpg

Bröllop

Det pirrar i magen och glädjeskratt sprider sig i rummet. En kaffekopp på ett sidobord intill en nästan uppäten kycklingsallad. Du är på rummet med tjejerna och just fått hår och smink klart. Det är bara en liten stund kvar och klänningen skall på. Skratt fyller hela rummet då någon pratar om er första date, tänk att det nu är verklighet. Det är snart ni två för alltid. Du ser dig om i rummet, vänner, familj och fotografen finns där, bara för din skull. Du njuter och låter det hända, klänningen tas ner, det är nära.

Info

Bokning

Genom att skicka ett mejl får du besked på om just din dag är ledig och möjlig att boka. När det är bekräftat att dagen kan bli din betalar du en bokningsavgift på 25% av totalbeloppet. Då betalningen är gjort är er dag säkrad och vi skriver kontrakt med varandra för att minska frågetecken kring bl.a. bildhantering efter bröllopsdagen.

 

Betalning

25% av totalsumman betalas in vid bokningstillfället och resterande summa två veckor före bröllopsdagen.

 

Träffar före bröllopsdagen

Att träffas flera gånger och hålla kontakt via mejl är en stor vinst för hur avslappnade ni kommer känna er på bröllopsdagen. Det finns oftast så mycket känslor att nervositet över fotograferingen inte finns utrymme för. Ni har därför möjligheten att få två förfotograferingar, här kallas de införträff och planeringsträff.

Införträffen- en bonusträff till de par som bokar mig tidigt och som ger dem en möjlighet att lära känna fotografen långt före bröllopsdagen och som kanske ger bilder till ett "save the date" kort etc.

Planeringsträffen - en fika där vi går igenom allt kring er bröllopsdag. Allt från tider att hålla, platser, detaljer som händer under dagen mm.  Denna träffen avslutas med en fotografering.

Efter bröllopet

Ett urval av bilderna görs och ni får en vecka efter bröllopsdagen en smygtitt på några bilder. Alla bilderna levereras 6 veckor efter bröllopsdagen, högupplösta redigerade på ett USB minne. Det ingår också några utskrifter på exklusivt papper med vacker struktur.

 

Fotobok

Att minnas tillbaka på er dag om och om igen kan ni göra genom den vackert inbundna fotoboken som ingår i bröllopspaketen. Storleken varierar, men kvallité är hög på alla.

 

 
 

 

1 bröllop och familje med Fröken Foto Malin Richardsson frokenfoto.se bröllopsfotograf Horred Varberg Kungsbacka Göteborg 34.jpg