Provfoton - en succé

Min test-nalle innan barnen kom

Min test-nalle innan barnen kom

I fredags hade jag min allra första barnfotografering i studion. En provfotografering för att se om den verkligen funkar så som jag tänkt mig. Jag var minst sagt rätt så nervig innan, inte för att träffa barnen för dem känner jag. Jag kände ingen direkt osäkerhet i att de skulle ha kul, jag är trygg med det jag gör. Osäkerheten handlade mer om det jag hade i huvudet skulle fungera i verkligheten. Skulle bilderna bli som jag tänkt mig?


…och det gjorde det! Wow så roligt vi hade. Allt från syskonbus till popcorn krig! Så här såg det ut när barnen gång :) och bilder på de små kommer visas i veckan på ig och fb.


Fröken Foto Studio 2018 fotograf Malin Richardsson Skene, Borås, Göteborg, Varberg (2) 800.jpg


Min andra fotografering i studion hade jag idag. En parfotografering med ett underbart par som skall gifta sig om lite mer än 1½ år. Så Studion riggades på ett annat sätt för den fotograferingen. Tema: Mys!

Fröken Foto Studio 2018 fotograf Malin Richardsson Skene, Borås, Göteborg, Varberg (4) 800.jpg

En riktigt snygg avslutning på dagens fotografering och svaret på frågan du tänker… JA! de var precis lika goda som de är vackra! Kolla in #cakesbymissem på instagram! Hon gör makalöst vackra tårtor och bakverk.

Så bara jag måste bjuda på en liten sneek peek från min lilla vrå.

Fröken Foto Studio 2018 fotograf Malin Richardsson Skene, Borås, Göteborg, Varberg (3) 800.jpg

Jag är så otroligt glad för min studio. Den är tillåtande till nästan vad som helst och framför allt … den är min! När jag är där, sitter och bara är, stannar allt upp en stund och en go känsla sprider sig i kroppen. Jag känner mig hemma. Den börjar ta form och här är en liten smygtitt.

Det är nästan jag inte tror det är sant, men om mindre än två veckor öppnar jag portarna. Det kommer bli öppet hus med vernissage och en liten överraskning. Innan dess skall en hemsida skapas, bilder skall redigeras, en skiva skall skäras ut och målas vit… och mycket mycket mer.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll.

kram kram

Malin