Liten vill bli stor

Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (2) 2.JPG

 

Idag gjorde jag en Ernst, jag satt och kände in rummet. Jag har fått nyckeln till min studio Woooho!!! (inte det vackra rummet på bilden!). Den tomma lokalen kommer inom kort fyllas med möbler och annat som skapar mysfaktor. Nu är den stor, vit, ljus och det är så märkligt att jag nästan inte ens ser den sån. Jag har ju redan möblerat den i tankarna och vet precis hur allt ska vara. En härlig känsla sprider sig i kroppen. Något nytt och spännande är på gång.

 

 

Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (1) 2.jpg

 

Jag har i många år arbetat som förskollärare och finns det något härligare än barn? Jag älskar deras sätt att tänka och jag blir så galet full i skratt och förundran över deras lösningar många gånger, deras ögon som glimmar till av bus ibland och som bara är sååå härliga! Parallellt med detta har jag fotograferat och min inriktning har varit tydlig, det är bröllop jag älskar! Jag älskar det för all glädje, kärlek, för all nervositet och spänning som finns med under dagen. Jag älskar det för alla människor jag möter, för alla härliga barn som kryper mitt i altargången eller som gör andra underbart charmiga saker som fångar min uppmärksamhet. Jag älskar det för alla vackra kläder, smycken, dukningar och detaljer och framför allt de många fantastiska fina och genom goa bröllopspar som jag får äran att ha som mina kunder.

 

 

Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (2).jpg
Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (3).jpg

 


Min passion för fotograferingen skapar mersmak och jag bara måste prova mina vingar, måste få se om min vision kan bli sann och jag vill få in mer barn i mitt liv (utan att faktiskt få in dem i MITT liv då en hundvalp och två tonårs ungdomar känns fullt tillräckligt *ler* ) Mitt företag skall få ta större del av min tid och jag är sååå glad för att jag vågar ta chansen, för den fina support jag får från alla runt om mig och för min härliga studio. Den är helt perfekt!

 

 

Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (4).JPG

Ni ser själva på bilderna, denna lilla prinsessa som provar sin mammas skor medan hon får i sig lite mat före vigseln... det är sånt här vill jag göra varje dag!

 

Och...

...jag är inte rädd att prova nya skor även om de till en början kan upplevas lite stora.

Liten vill bli stor fotograf frokenfoto.se Malin Richardsson bröllop barn  (3) 2 33.jpg