En dörr öppnas

Familjebilder, Horred 2018 med fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (21).jpg

Ibland öppnas dörrar och ibland behöver man öppna dem själv. I mitt fall kände jag mig lite osäker på om det var någon dörr att öppna, vad jag visste var att jag blev kär i ljuset.

När jag i början av sommaren köpte gymkort till min dotter så hände det något, jag kunde inte få bort tanken på ljuset, fönstren... var jag lite kär...igen? Sånt händer mig lite då och då *haha* (och jag vill poängtera att jag inte alls är så materiellt fixerad som det kanske låter) men jag tror det var precis det som hände. Jag blev kär i ljuset, i fönsterna och jag mejlade hyresvärden.

På fredag händer det, då hämtar jag nyckeln till min lokal. Förstår ni vad jag menar...

 

...Jag har skaffat mig en helt underbar studio i Skene!

Familjebilder, Horred 2018 med fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (16).jpg

 

 

Japp, det är helt galet kul! De som känner mig väl vet att jag länge har haft tankar om det och nu äntligen är jag redo. "Va, skall du fotografera bröllop i din studio?" Svaret är nej, det finns långt många vackrare platser för det, men pre shoot kommer kanske vara där om vädret inte tillåter fotografering utomhus. Vad jag längtat efter är att fotografera barn igen, jag gör det allt för lite idag då bröllopen tar all min tid på sommaren och nu skall barnen och familjerna få min tid resterande del av året.

 

 

Familjebilder, Horred 2018 med fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (14).jpg

 

Hänger ni med på min resa?

Kolla in min nya ig sida, frokenfoto_family

 

Kram kram
Malin

 

Familjebilder, Horred 2018 med fotograf Fröken Foto Malin Richardsson  (19).jpg