H & S, det är er dag idag

Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (7)2.jpg

 

Dessa kärleksfulla människor som har så mycket värme och kärlek till varandra. Jag har träffat dem två gånger tidigare och det är alltid ömhet när de talar till varandra. Idag är det deras dag att gifta sig. Jag är så tacksam över att få vara med.

 

Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (6)2.jpg
Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (2).jpg
Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (10)2.jpg
Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (1).jpg

 

Idag är det tredje gången gillt och jag vill ha hjälp från er alla att hålla tummarna. På båda träffarna vi haft innan bröllopsdagen har vädret slagit om från bra till katastrof på bara någon timme. Första träffen innebar att vi fick handskas med snöstorm och hård vind från havet. Andra träffen krull-i-håret regn, något som ingen tjej gillar, jag vet inte hur det är för er killar, men det är defenitivt inte att föredra. Idag hoppas vi på uppehåll, lagom mycket moln under fotograferingen och en vacker solnedgång hade suttit fint.

Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (5)2.jpg
Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (3).jpg
Hanna och Sven, Halmstad 2018 Bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson (4).jpg

 

Jag önskar er den bästa av dagar!

kram kram Malin