Pre Shoot

Jacob och Rosanna med bröllopsfotograf Fröken Foto Malin Richardsson Göteborg (24)madeleine.jpg

 

Visst är det roligt att få några extra bilder innan bröllopsdagen, men en pre shoot är så mycket mer än bara en fotografering. Det är ett sätt att lära känna varandra och att få uppleva hur roligt det kan vara att bli fotograferad. En pre shoot handlar främst om att ha roligt, få små uppgifter att göra och kanske glömmer av att kameran är nära. Jag fick en sån härlig kommentar av den här tjejen idag. " Ååå så fin!! Och det var ju så kul också!" (@rosannaalexandra ig) Det är precis så det skall vara!

Jag tror helt säkert att det här paret kommer om ett par månader känna sig bekväm på sin bröllopsdag. De har rätt bra koll på vem som smyger i kulisserna i jakten på bra bröllopsbilder.

 

Klicka på bilderna för att se dem i sitt riktiga format.

Har du barn och kanske skall de få vara med stor del av bröllopsdagen? Bästa sättet att få dem bekväma framför kameran är att träffas innan och vem älskar inte att leka? För bara några veckor sedan såg det ut såhär.

 

 

 

Jag hoppas ni får en fortsatt fin långhelg.

 

kram kram Malin