J & M Mölndal - en dimmig vinterdag

 

Tunn hinna av is, dimman låg tjock och ett ungt par är på väg att bli man och fru. 

 

Jag knackade på hotelldörren och där stod hon, lugn, bländande vacker och med ett stort leende. Vi gick vi in till de andra, två tärnor var i full färd med att göra sig i ordning och dottern blev just klar. En liten stund senare blev det tjejmys i sängen och härliga skratt fyllde rummet då detaljer kring möhippan uppdagades.

 

Jag ääälskar kläderna!!! Speciellt inköpta för denna stund!!!

 

 

Medan tjejerna åt lite passade jag på att åka till killarna. En något nervös och förväntansfull man mötte jag där, men med gott humör. 

 

 

 

Vi begav oss till Rådasjön, nära Gunnebo Slott där vi skulle träffa tjejerna. Dimman var tung och fuktig, 0 grader ute och en lite lite bitande vind. Jag är oerhört imponerad över att hon fixade de tjugo minuter vi var ute i den tunna klädseln, för det var riktigt kallt!

 

 

 

Vigsel och fest hölls i klubbstugan för Mölndals Roddklubb som hade en fantastisk utsikt över den vackra sjön. När gästerna och vigselförättaren anlänt var det dags för paret att göra entré på rosenblad som dottern strödde framför dem.

 

 

 

De fick dagen och kvällen precis som de önskade med nära vänner och familj. Jag önskar er all lycka! 

 

kram kram Malin