Raw food bollar

I december köpte jag en bok till mig själv, "Sju steg till ett friskare jag - utan gluten, mjölk och socker" av Nilla Gunnarsson . Läste noga och började sedan laga mat ur boken. MIn annars ganska upprörda mage, huvud som känner av minsta spänning och vintertrötthet är som bortblåst. På så kort tid (och naturligtvis med en hel del "vanlig mat" uppblandat känner jag hur bra jag mår av just den här kosten. Mer Raw food till mig. 

Min fasa skulle bli att jag skulle gilla det men inte familjen. Okej, jag skall inte säga att alla är super glada i allt, men förvånansvärt mycket av det. Till och med har de bett om att få flera rätter om igen. Gott tecken!

Så jag söker mig vidare efter nya recept och sprang på det här. Gott, snabbt, enkelt och sötsuget försvinner fort. Det roligaste av allt är att det finns så många varianter att göra. Bara fantasin som kan sätter stopp.

 

 

 

 

Vilken lockar mest? Jag kan väl erkänna att korngräsbollen (ljusgröna) smakar till en början lite gräs *haha* men det är sååå snygg färg att jag bara måste ha med den. Chlorella, algen, har jag inte använt tidigare och blev överraskad att den inte smakade mer... vilket i min värld är positivt. Bipollen och kokos är mina favoriter, så är jag ju en hopplös gottegris också *ler*

Receptet finner du på en av bilderna. Ha en riktigt fin dag.

kram Malin