Leka med ljus bland bilar

I helgen utmanade jag mig själv ordentligt. Jag skulle fota ett syskonpar och vädret var inte alls på vår sida. Vår plan B som fanns sprack också, dags att improvisera då det fanns omständigheter som gjorde att vi faktiskt bara måste fota just den dagen. I bakhuvudet hade jag en nätkurs jag gått på Moderskeppet där en man fotograferade riktigt snygga bilder i ett parkeringshus. Jag har alltid velat prova, kollade med syskonen och de var med på det. Kul!

 

Ett fantastiskt ljus i en trappuppgång.

Fotograf Fröken Foto syskon parkeringshus Varberg (2).jpg

En hel del bus blev det också :)

 

 

Stor variation av bilder trots att vi höll oss nästan på samma plats hela tiden. Såklart var det en utmaning att få med så lite av miljön som möjligt och bilar lyckades jag ganska bra att slippa undan, trots att parkeringshuset var helt fullt. 

Fin onsdag till er! kram kram Malin