Att föreviga

För en tid sedan hade jag och mannen ett litet projekt. Det var något som saknades i ett av våra rum. Där finns bokhyllor fulla med böcker, öppen spis, soffa och fåtöljer och det är här som alla trivs. Det är här som är hjärtat i vårt hus, ett rum som visserligen är "mitt i alltihop" och man går igenom det, men som ändå behåller ett lugn. Därför heter det också så *ler* "mitt i alltihop".  Men något saknades för att förtydliga stämningen vi var ute efter.

Vi beslöt oss för att skapa våra egna tavlor. Nu har de kommit och är upphängda. 

 

Efter att tidigare beställt en canvastavla från Canvas of Sweden och varit supernöjd med den, blev valet lätt. Att beställa en canvastavla är verkligen att göra det där lilla extra för bilden. Jag har tidigare tyckt att canvas fått för mycket uppskattning i förhållande till priset, men har helt ändrat åsikt. Det känns snyggt på ett mjukt sätt. Nu känns rummet helt rätt för oss och extra roligt är det ju att minnas vår skapardag som vi hade tillsammans.

 

Önskar er en fin fin helg.

Kram kram Malin