Bröllopsfotografering med modeller

Ja, nu var det några dagar sedan jag hade min helt fantastiska dag :) Fredagen var noga planerad och höll på från tidig morgon till kväll. Tre modeller, tre brudklänningar, strålande sol... livet kunde inte bli mycket bättre än så.

Fösta modellen åkte med mig till Borrås Skåra (där delar från Ronja Rövardotter spelades in) Morgonsolen tinade upp den frusna marken och när vi kom fram var det inte längre minusgrader. Miljön var magisk, allt var perfekt, förutom kanske möjligen de iskalla droppar som kom mot oss ju mer solen värmde berget *ler*. Vi fotograferade, värmde modellen med filtar och te och fotade sedan lite till. Väldigt bra kämpat av min modell Emma.

 

 

Därefter bar det av till Varberg och jag satt hela bilfärden och funderade på hur jag bäst skulle fotografera vita bröllopsklänningar på en strand i strålande sol. Jag behövde bara fundera fram till stadskärnan för sen körde jag rakt in i en tjock dimma och mitt problem var löst! "Vi äter fort innan dimman hinner försvinna." säger jag med iver i rösten då jag möter upp med två nya modeller. 

Då jag under ett halvår gått och funderat på denna fotograferingen fram och tillbaka hade jag helt klart bestämt mig för att något skulle flyga i luften, klänning, slöja... vad som helst faktiskt. Nu var inte klänningarna så "flygiga" och slöja fanns det ingen, så min gardin där hemma fick ställa upp. Vi skrattade gott åt det, men som den kreativa människa jag är så var jag nöjd *haha* Något flög i bilden och med handen på hjärtat så tycker jag inte alls att det ser ut som någon gardin.

 

Men det var kallt! Bara strax över nollan, dimma som gör allt fuktigt och en liten lätt vind... och två smala tjejer :) De gjorde ett fantastiskt jobb Matilda och Jeanna! 

 

 

Efter en kall stund på stranden begav vi oss till Varbergs Stadshotell. Jag bara älskar miljöerna de har och är så otroligt tacksam över att få lov att låna lokalerna!

 

 

Klänningar: Tekla Dresses  Brudbuketter: Mina ideéer  Smink: Viola  Lokal: Varbergs stadshotell

 

För mig var denna dagen som en stor godispåse, den hade allt och främst hade jag så himla kul!

 

kram kram Malin