Drömställe till försäljning

Det finns vissa ställen man kommer till där man direkt känner sig hemma. Varmt, inbjudande, ombonat, en magisk plats där både inne och ute är lika vackert. Sju Sjöar är en sådan plats för mig. Jag älskar platsen, det är i mina ögon ett riktigt drömställe och för femton år sedan hade jag kanske varit intresserad av att driva stället, men idag har jag tagit en annan väg i yrkeslivet och det blir svårt att kombinera. 

 

Okej, en snabb enkel förklaring om vad Sju Sjöar gör. I en helt fantastisk lokal i den gamla ladan går taket i nock och med stora fönster med utsikt över dammar, sjöar, skog och ängar. Här hålls bröllopsfester eller andra fester av olika slag. Lokalen skiftar stil och kan en annan dag bli konferensrum för många människor. Att sedan gå in i restaurang delen och känna värmen från den underbara miljön, äta helt otroligt god mat och umgås gör konferensen ännu bättre. Det finns många rum att hyra, badtunnor, bastu och ett grill hus nära stranden.

 

 

 

 

Jag måste erkänna att jag inte blev så glad när jag förstod att stället var till försäljning. Det betyder att två oerhört trevliga människor inte skall bo kvar där. Lene som driver stället är så varm, omtänksam och helt fantastisk på inredning. Så jag blev mer än jätteglad när hon frågade om jag ville fotografera deras ställe inför försäljningen. En stor ära. Som den detalj nörd jag är så gick jag länge och bara njöt av alla fina detaljer, inte minst i deras hem. Åååh, vill flytta in med en gång! 

 

 

 

 

Fin kväll till er!

Kram kram Malin